15515-GEL-RubberBase-HandGlam-Photo-LightNude-Flex-scaled_6b2fbc77-44d3-4507-86ba-188da6a664db.jpg
18374-GELMT-SPRING_2024-Social_Media-Banner-Digital-Social_Media_Web-Banner-gf-Facebook-FNL.jpg

Expertise alles voor nagels.nagelstyling

Nailbar, opgericht in 2010 door de gepassioneerde Betty Plantaz, is sindsdien geëvolueerd van een geoliede webshop tot een erkend importeurschap van Gelish voor Nederland en Morgan Taylor.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de nagelbranche is Betty een ware 'nageladdict', met een missie om nagelstyling te professionaliseren en te innoveren.

innovatieve merken
Persoonlijke service
Duurzame elegantie
18845-GM-Core-IntroKit-HandGlam-Shrt-Round-Photo2_copy.jpg

Groothandel-Opleidingen

Nailbar is veel meer dan alleen een webshop. Met zo'n groot assortiment is de winkel/magazijn een ware snoepwinkel voor iedereen die iets met nagels heeft of wil gaan doen. Ook wanneer je voor een opleiding kiest bij Nailbar staan de allerbeste docenten voor je klaar. Wij helpen je graag bij het zoeken naar het juiste systeem of merk in Nuenen. (Bij Eindhoven)

female-hand-holding-nail-polish-against-blue-backg-2023-11-27-05-37-21-utc-min.jpg

Samen voor duurzame schoonheid

Bij Nailbar geloven we niet alleen in het verbeteren van de esthetiek, maar ook in het behoud van de planeet. We streven naar duurzaamheid in onze producten en praktijken. Van milieuvriendelijke verpakkingen tot ethisch geproduceerde nagelproducten, wij zetten ons in voor een mooie toekomst voor zowel jouw nagels als onze planeet. Bij Nailbar streven we naar schoonheid die blijvend is.